Vilkår catering Nord Matstudio

Levering av mat

Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det, mandag til søndag. Vi har følgende utkjøringstillegg:
- Levering/henting kr 445,- i Stavangerområdet, Sandnes, Sola og Randaberg. Steder utover dette, ta kontakt for nærmere pris og avtale.
- 50 % tillegg for utkjøring på søndager.
Du kan gjerne hente maten hos oss. Tidspunkt avtales.

Betaling

All betaling skjer på faktura, som ettersendes per mail.

Allergier

Vi kan tilpasse våre menyer til de aller fleste matallergier. Ta gjerne kontakt med oss per tlf eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov. Allergener må senest være innmeldt 3 dager før selskapet finner sted.

Dekketøy

Vi kan ordne med alt iht. leie av dekketøy om ønskelig. Priser kan sendes på forespørsel.

Serveringshjelp

Vi kan være behjelpelig med å skaffe serveringshjelp dersom det er ønskelig.

Priser på utleie personell

Kokk eller servitør 795,- per time
Ved bestilling av 3-5 retter vil det være behov for kokk. Ta gjerne kontakt med oss per tlf eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov.

Avbestilling/justering av antall

Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest to arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 7 virkedager før avtalt levering. Ta kontakt på epost rasmus@nordmatstudio.no / Simon@nordmatstudio.no

Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet. Totalantall kan ikke justeres lavere enn minimumsantall for valgte meny.

Matfat retur

All mat blir levert på porselen. Porselenet returneres til Nord matstudio senest 3 arbeidsdager etter levering. Dersom porselen ikke returneres etterfaktureres dette med kr. 300,- per fat.