Om oss

Vi er Nord

Nord er et matstudio grunnlagt av tre gode venner fra Nord-Norge. Etter å ha hatt hver sin kulinariske reise gjennom restauranter, catering, konkurranser og konseptbygging, har vi endelig funnet sammen og etablert et flott matstudio i Stavanger.

Vårt studio skal kunne tilby et bredt utvalg av tjenester innen mat og drikke. Med vår brede erfaring med forskjellige restaurantkonsepter, fra fine dining til bistro og mat- og vinbar, kan vi bidra med utvikling av mat- eller restaurantkonsepter, kjøkkenøkonomi, kursing av personell eller lignende.

Vi holder til i Måltidets hus på Ullandhaug, hvor vi har et mathus med flere avdelinger: et matstudio med showkjøkken som er ypperlig til matkurs, matfoto, produkttesting eller arrangementer, og et produksjonskjøkken hvor vi produserer til catering, selskaper og større arrangementer.

Vi kan hjelpe deg og din bedrift med å utvikle eller fornye, matkonsepter, matretter, menyer og ellers hjelpe deg med andre matrelaterte utfordringer. Vi kan også holde inspirerende kurs for deg og dine ansatte.

Ta kontakt for mer informasjon og en uforpliktende prat.


Team

  • Christian er en av Norges mest suksessrike konkurransekokker, med to ganger europamester i Bocuse d'Or som hans største meritt. Gjennom dette har han opparbeidet seg stor kompetanse innen konseptutvikling, å lage unike retter og å se nye løsninger. Denne kunnskapen bruker han til å lage eksklusive opplevelser innen fine dining. Han har også erfaring fra bistro i Sandnes, store selskaper fra konserthuset i Stavanger og internasjonale oppdrag der det ofte er et stort antall mennesker som skal serveres.

  • Rasmus har erfaring fra både kokkekonkurranser, der han bland annet tok bronse i årets kokk i tillegg til fine dining og bistro. De siste sju årene har han jobbet som mat- og konseptansvarlig for en restaurantgruppe med en variert portefølje av restauranter over hele Norge. Han har bred erfaring med konseptutvikling, drift, økonomi, design av kjøkken/restaurant ved nyetableringer, og å tenke helhetlig på konsept, mat og drikke.

  • Simon har bred erfaring innenfor restaurantbransjen gjennom en karriere som har tatt ham fra lærling til konsernkjøkkensjef med ansvar for sju ulike serveringskonsepter. Han har opparbeidet seg bred erfaring innen daglig drift av restauranter, utarbeidelse av menyer, etablering av nye konsepter og oppstart av restauranter. Han har jobbet med populære konsepter av ulike sjangre og besitter en dyp innsikt i markedet og gjestenes preferanser.